Corona update (14 april. 2021)

De Buurtwerkplaatsen gaan pas weer open ná de lockdown. Inschrijven voor de werkplaatsen is dan pas weer mogelijk. We houden contact met alle docenten/cursisten m.b.t. geplande cursussen. We hebben toestemming sommige cursussen te blijven aanbieden maar de lopende cursussen zijn uitgesteld tot 26 april i.v.b. met een geval van corona. Als we de cursussen gaan herstarten blijft de voorwaarde  van de Gemeente Amsterdam  dat wij blijven registeren wie aanwezig is én dat iedereen zoveel mogelijk een mondkapje gebruikt en de 1,5m aanhoudt. We rekenen op je medewerking.

Reserveren voor ná de lockdown kan alléén telefonisch of door langs te komen. (Reserveringen per email kunnen we helaas niet verwerken).

Hoe kun je reserveren? > Telefoon (020-6820411) of kom langs aan de balie. Kom je langs? Respecteer dan svp ons Balie-team. Houd afstand en houd geduld, het kan hectisch zijn om meer verzoeken tegelijk te krijgen. En weet: iedereen bij de Balie doet dit op vrijwillige basis voor je.

Je reserveert per dag maximaal 1 dagdeel: een ochtend van 9.00-13.00 uur of een middag van 13.00-17.00 uur. Voor de hout- en keramiekwerkplaats geldt een maximum van 2 dagdelen per week.  Je mag voor maximaal 2 weken vooruit reserveren. Uitzondering: je bent ’s ochtends gestart in je werkplaats en als er dan om 13.00 uur nog een plek vrij is in deze werkplaats, mag je de middag ook nog reserveren.

We volgen de COVID-19 regels: – Houd minimaal 1,5 meter afstand – Nies of hoest in je elleboog – Was regelmatig je handen – Gebruik mondkapje – Blijf thuis als jij of huisgenoten griepverschijnselen hebt (en neem de quarantaineperiode in acht) – Maak samen de werkplaats schoon. Bij binnenkomst en vertrek svp handen desinfecteren bij de desinfectiezuil in de hal.

De werkplaatscursussen vind je ook weer hier op site. Je koopt een cursusplek via de webwinkel of aan de balie.