Corona update

 

Ook de Buurtwerkplaatsen zijn gebonden aan de coronamaatregelen en het handhaven van de 1,5m afstand. Per werkplaats kunnen voorlopig minder deelnemers tegelijk werken. Je moet dus vooraf reserveren. Reserveren kan alléén telefonisch of door langs te komen. (Reserveringen per email kunnen we helaas niet verwerken).

Hoe kun je reserveren? > Telefoon (020-6820411) of langskomen aan de balie.

Je reserveert per dag maximaal 1 dagdeel: een ochtend van 9.00-13.00 uur of een middag van 13.00-17.00 uur. Voor de hout- en keramiekwerkplaats geldt een maximum van 2 dagdelen per week.  Je mag voor maximaal 2 weken vooruit reserveren. Uitzondering: je bent ’s ochtends gestart in je werkplaats en als er dan om 13.00 uur nog een plek vrij is in deze werkplaats, mag je de middag ook nog reserveren.

De stichting Buurtwerkplaatsen volgt de COVID-19 regels: – Houd minimaal 1,5 meter onderlinge afstand – Nies of hoest in je elleboog – Niet aan je gezicht zitten – Was regelmatig je handen (gebruik zeep en papieren handdoeken) – Blijf thuis als jij of je huisgenoot griepverschijnselen hebt (en neem de quarantaineperiode in acht) – Latex handschoenen en mondkapjes zijn niet verplicht – Maak samen de werkplaats schoon – Bij binnenkomst en vertrek svp handen desinfecteren bij de desinfectiezuil in de hal.

De werkplaatscursussen vind je ook weer hier op site. Je koopt een cursusplek via de webwinkel of aan de balie.