Corona update (okt. 2020)

Ook de Buurtwerkplaatsen zijn gebonden aan de coronamaatregelen. Per werkplaats kunnen voorlopig minder deelnemers tegelijk werken. Je moet dus vooraf reserveren. Reserveren kan alléén telefonisch of door langs te komen. (Reserveringen per email kunnen we helaas niet verwerken).

Hoe kun je reserveren? > Telefoon (020-6820411) of kom langs aan de balie. Kom je langs? Respecteer dan svp ons Balie-team. Houd afstand en houd geduld, het kan hectisch zijn om meer verzoeken tegelijk te krijgen. En weet: iedereen bij de Balie doet dit op vrijwillige basis voor je.

Je reserveert per dag maximaal 1 dagdeel: een ochtend van 9.00-13.00 uur of een middag van 13.00-17.00 uur. Voor de hout- en keramiekwerkplaats geldt een maximum van 2 dagdelen per week.  Je mag voor maximaal 2 weken vooruit reserveren. Uitzondering: je bent ’s ochtends gestart in je werkplaats en als er dan om 13.00 uur nog een plek vrij is in deze werkplaats, mag je de middag ook nog reserveren.

De stichting Buurtwerkplaatsen volgt de COVID-19 regels: – Houd minimaal 1,5 meter afstand – Mondkapje? Zodra je met meerderen in één ruimte bent, is mondkapje of gelaatsmaker verplicht. Nies of hoest in je elleboog – Niet aan je gezicht zitten – Was regelmatig je handen (gebruik zeep en papieren handdoeken) – Blijf thuis als jij of huisgenoten griepverschijnselen hebt (en neem de quarantaineperiode in acht) – Maak samen de werkplaats schoon. Bij binnenkomst en vertrek svp handen desinfecteren bij de desinfectiezuil in de hal.

De werkplaatscursussen vind je ook weer hier op site. Je koopt een cursusplek via de webwinkel of aan de balie.