Aan de slag

De Buurtwerkplaatsen zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Als je een lidmaatschap hebt, kun je – bij voldoende ervaring – gebruik maken van alle werkplaatsen en kun je hier vrij werken.

Aanmelding lidmaatschap

Om een lidmaatschap af te sluiten is het handig om even langs te komen om kennis te maken met onze werkplaatsen. De werkplaatsen worden gedraaid door vak-vrijwilligers. Zij zetten hun ervaring met het ambacht in om de werkplaatsen prettig, overzichtelijk en uiteraard ook veilig te houden voor iedereen die er gebruik van maakt. Afhankelijk van je ervaring kun je direct aan de slag in de werkplaatsen, of vragen we je eerst een cursus te doen om met de materialen en gereedschappen aan de slag te gaan. Het zijn de vak-vrijwilligers die dit beoordelen. Een lidmaatschap kan om deze reden dan ook niet online worden aangeschaft.

Gereedschap en ovens

De gereedschappen en ovens staan allemaal tot je beschikking op de werkplaatsen als je hier met je projecten bezig bent. Slechts gebruik maken van de ovens of gereedschappen zonder hier ook vrij te werken, is niet mogelijk.