Wordpress - Updates & nieuwe mogelijkheden

Wordpress - Updates & nieuwe mogelijkheden

WordPress is hét populaire programma voor iedereen om websites te maken. Zonder programmeren kun je de inhoud/content maken en beheren. Met de komst van WP5.9 en WP 6.0 zijn er twee grote veranderingen gekomen: content maken met (Guteberg) BLOKKEN en het werken met FULL-SITE editing (i.p.v. het werken met 'starre' thema's).

Moet je met deze nieuwe ontwikkelingen mee? Wat moet je absoluut weten? Je leert de nieuwe mogelijkheden kennen, je herkent wát te gebruiken en waarom (ook als je eigenlijk niet zoveel wil veranderen aan je website).

Iedereen de WordPress gebruikt en/of de cursus WordPress heeft gedaan kan zich inschrijven voor de cursus die helemaal in het teken staat van de updates en dus de nieuwe mogelijkheden die het programma biedt. Mocht je de basiscursus nog niet hebben gevolgd en je hebt niet eerder met WordPress gewerkt, schrijf je dan eerst in voor de basiscursus. Het gevolgd hebben van de basiscursus of het goed kunnen werkne met WordPress is een voorwaarde om iets aan deze aanvullende cursus te hebben. 

Cursusinfo
Waar Computers
Docent Ruud Korthof
Wanneer 10 november t/m 01 december
Tijd 13:30 - 16:30
Aantal lessen 4
Open plaatsen 1
Prijs € 75,-

De genoemde cursuskosten zijn exclusief verplicht lidmaatschap van € 22,- per persoon per kwartaal.

 

De cursus Wordpress - Updates & nieuwe mogelijkheden begint vanaf 10 november 2022 en eindigt op 01 december 2022. De cursussen zijn elke donderdag om 13:30 tot en met 16:30.

Annuleren