Website maken met WordPress

Website maken met WordPress

Wordpress is een makkelijk en handig programma om een website (of een weblog) mee te maken. Het is een CMS (Content Management Systeem) Een website die alleen nog ingedeeld en ingevuld hoeft te worden met inhoud (content).
We maken paginas en brichten en creeëren een menu/inhoudsopgave hiervoor.
Ook gebruiken we de (steeds ruimere) mogelijkheden om de lay-out van de webpagina's aan te passen. Je kunt kiezen uit een groot aantal vooraf ontworpen patronen en uiteraard kleuren, lettertypen, achtergronden en stylen.
Foto's maar ook fotogalerijen en hoe die interactief te maken. Je leert thema's kiezen en de verschillen tussen die thema's te herkennen én gebruiken. Ook leer je het beheersen van de Wordpress installatie, het updaten en een (veiligheids)kopie maken.
Vervolgens kijken we naar het gebruik van Blocks, Patronen en/of Widgets.
Bij deze cursus is een eigen domeinnaam met hostingpakket inbegrepen (Wordpress al geïnstalleerd). Je werkt daardoor dus vanaf de eerste dag online op en aan je eigen website!

Cursusinfo
Waar Computers
Docent Ruud Korthof
Wanneer 27 oktober t/m 08 december
Tijd 13:30 - 16:30
Aantal lessen 7
Open plaatsen 2
Prijs € 140,-

De genoemde cursuskosten zijn exclusief verplicht lidmaatschap van € 25,- per persoon per kwartaal.

 

De cursus Website maken met WordPress begint vanaf 27 oktober 2023 en eindigt op 08 december 2023. De cursussen zijn elke vrijdag om 13:30 tot en met 16:30.

Annuleren