Tiffany 2D Sunburst

Tiffany 2D Sunburst

Bij de cursus tiffany Sunburst maak je door middel van prachtige bestaande patronen één grote of aantal kleine prachtige hangende objecten. Je leert glas snijden, breken en netjes op maat schuren, patroontekenen op glas, verstevigen, solderen, patineren, etc. Er wordt gewerkt met heel veel keuze in erg mooie glassoorten met een groot scala aan kleuren en patronen. Ook gebruiken we glasjuwelen. Je krijgt informatie over hoe je zelf ontwerpen kunt maken en informatie over gereedschap en materialen. Aan het einde van de cursus weet je hoe je 2-D met Tiffany kunt werken en kun je zelfstandig doorwerken op de werkplaats. 

De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Als je eerder een cursus bij de docent Sodis Vita hebt gevolgd, mag je in overleg ook een eigen ontwerp maken. Dit kan eventueel ook als je beginner bent nadat je eerst een klein object hebt gemaakt vanuit de patronen die tijdens de cursus worden uitgedeeld, zodat je een beetje weet hoe het werkt voor je aan eigen werk begint. 

Docent: Sodis Vita 

Wil je meer weten over deze docente en/of foto's zien van eerder op cursussen gemaakt werk: www.sodisasodis.be

Cursusinfo
Waar Glas
Docent Sodis Vita
Wanneer 16 mei t/m 04 juli
Tijd 13:30 - 16:30
Aantal lessen 8
Open plaatsen 1
Prijs € 128,-

De genoemde cursuskosten zijn exclusief verplicht lidmaatschap van € 22,- per persoon per kwartaal.

 

De cursus Tiffany 2D Sunburst begint vanaf 16 mei 2022 en eindigt op 04 juli 2022. De cursussen zijn elke maandag om 13:30 tot en met 16:30.

Deze cursus is helaas vol of al gestart. Daarom kan je helaas niet inschrijven.