Metaal draaien

Metaal draaien

Je leert een draaibank “lezen” doordat je zelf geconcentreerd met het verspanen van metaal bezig bent. We maken tijdens de les een echt draaideel, dat weliswaar wel 4x zo groot is als het origineel, maar dat hoort bij de oefening.

We werken resultaatgericht in een kleine groep. De twee cursisten kunnen elkaar aanvullen bij het oplossen van voorkomende uitdagingen, wat vaak unieke oplossingen oplevert. We wegen de voor- en nadelen af en gaan vervolgens verder. Bedoeling is dat je leert, door het zelf te doen. De cursusleider zorgt ervoor dat je dat ook (veilig) kunt. Je raakt al met al vertrouwd met de draaibank en je kunt tenslotte zelfstandig een eenvoudig draaideel maken.

Wanneer je je hebt opgegeven voor de cursus Metaal draaien, ontvang je via E-mail een beschrijving van de inhoud van de lessen, zodat je je kunt voorbereiden. Voor deze cursus werk je met je eigen draaibeitels; deze zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Na afloop van de cursus kun je in de Metaalwerkplaats zelfstandig (verder) werken aan je eigen projecten.

Cursusinfo
Waar Metaal
Docent Wouter Versteeg
Wanneer 19 januari t/m 09 februari
Tijd 13:30 - 16:30
Aantal lessen 4
Open plaatsen vol
Prijs € 60,-

De genoemde cursuskosten zijn exclusief verplicht lidmaatschap van € 22,- per persoon per kwartaal.

 

De cursus Metaal draaien begint vanaf 19 januari 2022 en eindigt op 09 februari 2022. De cursussen zijn elke woensdag om 13:30 tot en met 16:30.

Deze cursus is helaas vol of al gestart. Daarom kan je helaas niet inschrijven.