Edelsmeden Koudverbindingen

Edelsmeden Koudverbindingen

Sieraden maken kan op vele manieren. Door te solderen, of door andere technieken te gebruiken. Tijdens decursus koudverbindingen komen verschillende technieken aan bod waarmee je zonder te solderen metalen kan verbinden en een mooi sieraad kunt maken. De technieken die je leert zijn zagen, boren, klinken en een steentje zetten. Je leert ook alles mooi af te werken, zowel met de hand als met de polijstmachine. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden liggen er meerdere voorbeelden klaar, zodat je vol inspiratie aan de slag kunt. Ervaring met edelsmeden is voor deze cursus niet nodig.

Met het lidmaatschap heb je vrije toegang tot de werkplaats edelsmeden en heb je voldoende kennis en vaardigheden opgedaan om aan de slag te gaan. Heb je de smaak te pakken gekregen en zou je bijvoorbeeld ook willen leren solderen, meld je dan vooral ook aan voor de basiscursus edelsmeden/sieraden. 

Cursusinfo
Waar Sieraden
Docent Elise Coleman
Wanneer 17 november t/m 08 december
Tijd 10:00 - 13:00
Aantal lessen 4
Open plaatsen vol
Prijs € 80,-

De genoemde cursuskosten zijn exclusief verplicht lidmaatschap van € 25,- per persoon per kwartaal.

 

De cursus Edelsmeden Koudverbindingen begint vanaf 17 november 2023 en eindigt op 08 december 2023. De cursussen zijn elke vrijdag om 10:00 tot en met 13:00.

Deze cursus is helaas vol of al gestart. Daarom kan je helaas niet inschrijven.