3D Modelleren met Blender

3D Modelleren met Blender

Cursus Modelleren met BLENDER 3D

Create Your Own World

Blender is een high-end 3D modelleer/CAD- en animatieprogramma. Hoewel dit programma zich kan meten met de meest bekende (en dure) software programma's zoals bijvoorbeeld 3D Studio Max of Maya is dit programma gratis en ook nog eens van Nederlandse bodem. Met de verschillende onderdelen van Blender kun je echt bijna alles maken. Zelfs organische materialen/structuren of ‘character modelling’.

Door de vele mogelijkheden kan het programma er in het begin ingewikkeld uitzien. Een goed begrip en kennis van modelleertechnieken is dan ook zeker nodig. In deze cursus houden we ons bezig met het maken van objecten en modellen. De aandacht gaat hierbij ook uit naar materiaaleigenschappen waarbij te denken valt aan bijvoorbeeld kleur en structuur. Enige ervaring met een 3D programma is zeer wenselijk. Verder zijn enthousiasme, doorzettingsvermogen, zelfstandig kunnen oefenen en een investering in tijd noodzakelijk om succesvol aan deze cursus te kunnen deelnemen.

We beschikken over een 3D printer. Na afloop van de cursus bieden we een workshop 3D printen waarin je jouw eigen modellen kunt leren afdrukken.

Cursusinfo
Waar Computers
Wanneer 2 maart t/m 06 april
Tijd 13:00 - 16:30
Aantal lessen 6
Open plaatsen 3
Prijs € 98,-

De genoemde cursuskosten zijn exclusief verplicht lidmaatschap van € 22,- per persoon per kwartaal.

 

De cursus 3D Modelleren met Blender begint vanaf 2 maart 2020 en eindigt op 06 april 2020. De cursussen zijn elke maandag om 13:00 tot en met 16:30.

Annuleren