Afscheid Peter

Schrijf een bericht voor Peter Buma

 
 
 
 
-
5 berichten.
Marjan Steinmetz Marjan Steinmetz heeft geschreven op 10 september 2020 om 21:15:
Beste Peter, nadat ik voorjaar 1999 bij de Buurtwerkplaats aan de slag ging, kwam jij al snel als nieuwe directeur. Nu zijn we 21 jaar verder en hadden we allemaal gehoopt dat we ook dit laatste half jaar met zijn allen onze creativiteit konden uiten en langzaam aan het idee konden wennen dat jij er dit najaar niet meer zou zijn. Helaas kon ook ik niet in het keramieklokaal aan de slag. Ook daadwerkelijk afscheid van jou nemen zat er voor de meesten niet in. Via deze weg wil ik je ontzettend bedanken voor de zeer goede jaren die je de Buurtwerplaats bezorgde. Het was mooi jou als mens te leren kennen. Geniet volop van de tijd die je nu krijgt een ander pad te bewandelen.
Jose van den Berg Jose van den Berg heeft geschreven op 9 september 2020 om 08:48:
Beste Peter, ik wil je bedanken voor de fijne samenwerking! Het was mooi om te zien hoe toegewijd je was aan de Buurtwerkplaatsen. Daarnaast was je altijd bereid om vanuit de Buurtwerkplaatsen aan te sluiten bij netwerken in het stadsdeel, zoals de Vrouwenacademie West en de Wijktafel Westerpark. Je stabiele betrokkenheid was heel fijn . Ik wen je alle goeds in je nieuwe levensfase!!
Ester Ester heeft geschreven op 7 september 2020 om 11:21:
Je inzet is van onschatbare waarde geweest, zelf heb ik alweer 15 jaar met veel plezier gebruik kunnen maken van de verschillende werkplaatsen. Ik ben je dan ook heel erg dankbaar voor al het werk dat je verricht hebt. Ik wens je heel veel plezier met alle dingen waar je nu aan toe kunt komen. Warme groet en bedankt!
christina christina heeft geschreven op 2 september 2020 om 17:32:
Hi Peter ik wens je een heel fijne baanloze tijd dat je gezond mag blijven en mag genieten van je vrije tijd. Dank voor je betrokkenheid en je inzet voor de BWP.
Camille Verbunt Camille Verbunt heeft geschreven op 2 september 2020 om 10:45:
Laat ik de eerste zijn, om je op deze Corona-proof wijze te bedanken voor alles wat je voor de Buurtwerkplaatsen en ons - die doldwaze groep makers - hebt gedaan. Ik mocht je 5 van de 20 jaren meemaken en heb jouw rust en leiding als heel aardend, stabiel en daarmee inspirerend gevonden. Ik wens je een mooie nieuwe fase int leven toe en we zullen je opvolger Jaap helpen om de door jou achtergelaten leegte, goed in te vullen.